Brzi Apple servis (a i svih ostalih)

Brz popravak svih vrsta smarthphona, tableta, Mac i ostalih računala!

I FIX IT  je tvrtka koja spaja višegodišnje iskustvo na području servisiranja smartphona, tableta, Mac i PC računala. Ponuda tvrtke je upotpunjena shopom dodatne opreme za Apple i Samsung. Ljubazno i uslužno osoblje trudi se udovoljiti svim zahtjevima kupaca. Možete se osloniti na naše znanje kada su u pitanju kako manji softverski kvarovi na Vašim uređajima, svakodnevno održavanje istih ili veći i teži  hardverski popravci.

Ukoliko imate problem s uređajem, naš tim djelatnika besplatno će dijagnosticirati kvar i odrediti cijenu popravka. Nakon dijagnostike, tražit ćemo Vašu suglasnost te na kraju i popraviti uređaj. Uz hardverske (izmjene dijelova uređaja) i softverske (ažuriranja softvera i sl.) popravke, nudimo i uslugu tvorničkog otljučavanja uređaja na sve mobilne mreže. I FIX IT servisira i pruža podršku te edukacije za smartphone, tablete i računala marke Apple, Samsung, HTC, Nokia, LG, BlackBerry, Sony.

Zaprimanje uređaja na Apple servis (a i ostale)

Zaprimanje uređaja za Apple servis (a i ostale) vršimo na svim maloprodajnim adresama navedenim na LINK-u. Vaš uređaj sa opisom kvara predajte našem osoblju koje će preuzeti sve vaše podatke te ukoliko se radi o uređaju pod jamstvom, molimo da priložite kopiju ili orginalni račun kako bi vas savjetovali o daljnjim postupcima. Jamstvo se ostvaruje uz predočenje jamstvenog lista. U jamstvo ne ulaze kvarovi uzrokovani mehaničkim oštećenjima, te vodena oštećenja.

Dijagnostika kvara se vrši unutar 1 radnog dana za smartphone i tablete, te 3 radna dana za računala. Praksa pokazuje kako se isti najčešće završe kroz sat vremena (smartphoni i tableti), odnosno radni dan za računala. Ukoliko bude potrebna zamjena pojedinih dijelova koje trenutno nemamo na skladištu, isporuka se, u prosjeku, čeka 7-14 radnih dana, maksimalno 45 dana.

Popravci do 250 kuna se smatraju ekonomski isplativim te se 
za popravak ne traži suglasnost korisnika, već ga se obavještava po popravku uređaja da se isti može preuzeti.

Imate upit?

Zanima Vas na koji način možete otključati svoj smartphone i koliko košta? Puklo Vam je staklo na iPadu i trebate ga žurno promijeniti? Tu smo, kontaktirajte nas i dogovorit ćemo se na obostrano zadovoljstvo u najkraćem roku!