Apple je vjerojatno rezervirao kongresni centar San Jose McEnery kako bi od 3. lipnja do 7. lipnja ugostio WWDC 2019.

Tehnološki div obično čeka do ožujka kako bi najavio datume za svoju godišnju konferenciju Worldwide Developers Conference. Međutim, kalendar događanja u gradu navodi da će se 6. lipnja održati velika zabava konferencije za sudionike, WWDC Bash.

Svake godine WWDC privlači kreatore aplikacija i druge tehnološke kreativce u Appleovom ekosustavu iz cijelog svijeta. Tijekom uvodnog govora WWDC-a, Appleovi rukovoditelji objavljuju velike najave o nadolazećim ažuriranjima OS-a. Ponekad čak pokažu i nove proizvode koji se očekuju kasnije tijekom godine.

Iako Apple tek treba objaviti datume za WWDC 2019, MacRumors je sastavio određene pojedinosti vezane za događaj za prvi tjedan lipnja.

Objavljeni kalendar iz Ureda za kulturu u San Joseu pokazuje Discovery Meadow koji je rezerviran za WWDC Bash u četvrtak, 6. lipnja.

Stranica za vijesti preuzela je zaslugu što je prva izvijestila o datumima prošle godine. Međutim, jutarnje izvješće je završilo s upozorenjem. “Iako smo sigurni u ove datume, Apple bi mogao promijeniti svoje planove u bilo kojem trenutku”, navodi se na stranicama. “MacRumors se ne može smatrati odgovornim za bilo koju avionsku kartu ili smještaj rezerviran na temelju tih informacija.”

Izvor: cultofmac.com