Prvo iOS ažuriranje godine je konačno spremno za mase.

Apple je jučer izdao iOS 12.1.3, koji donosi brojne ispravke grešaka i poboljšanja performansi za iPhone i iPad. iOS 12.1.3 je manje ažuriranje i ne sadrži velike promjene korisničkog sučelja ili nove značajke, ali rješava neke važne probleme koji utječu na CarPlay, iMessage, Photos i iPad Pro.

Vlasnici iPhonea i iPada moći će preuzeti iOS 12.1.3 kao nadogradnju. Ako imate omogućena automatska ažuriranja, nećete morati učiniti ništa da biste dobili nove popravke. Novo ažuriranje softvera također rješava probleme s HomePodom koji su uzrokovali ponovno pokretanje sustava i problem u kojem bi Siri prestala slušati.

Slijedi napomena tvrtke Apple za ažuriranje:

    – Popravlja problem u porukama koje mogu utjecati na pomicanje fotografija u prikazu detalja
    – Popravlja problem u kojem fotografije mogu imati prugaste artefakte nakon slanja iz liste dijeljenja
    – Popravlja problem koji može uzrokovati izobličenje zvuka pri korištenju vanjskih audioulaza na uređaju iPad Pro (2018)
    – Popravlja problem koji bi mogao uzrokovati isključivanje određenih CarPlay sustava s uređaja iPhone XR, iPhone XS i iPhone XS Max

watchOS 5.1.3 i tvOS 12.1.2 također su jučer objavljeni. Ta dva ažuriranja su također mala i sadrže nekoliko ispravaka grešaka. S javnim pokretanjem sustava iOS 12.1.3, Apple trenutno nema iOS beta gradnje u testiranju. Nadamo se da će iOS 12.2 beta 1 uskoro stići s hrpom novih dodataka.

Izvor: cultofmac.com