Neka od najvećih imena u Hollywoodu dolaze u Silicijsku dolinu za prvi Appleov veliki događaj 2019. godine.

Priča se da Apple planira svoj uvodni govor za kraj ožujka, u kojem će biti predstavljeno mnoštvo novih usluga. Da bi pomogao svojim kupcima, Apple je neke od zvijezda iz svojih izvornih TV emisija zamolio da se pridruže svečanosti.

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner i redatelj JJ Abrams navodno su pozvani od strane Applea da prisustvuju tom događaju 25. ožujka. Sve četiri zvijezde imaju barem jedan projekt u razvoju u tvrtki Apple. Witherspoonina produkcijska tvrtka zapravo je pokrenula dvije emisije.

Appleova TV streaming usluga navodno će besplatno ponuditi izvorni sadržaj. Trenutno postoje deseci emisija u različitim fazama razvoja. Usluga će također prodavati pretplate drugim kanalima kao što su Starz, Showtime i možda čak i HBO.

U ožujku će se također pojaviti i Appleova pretplatnička usluga. Prema navodima, izdavači još uvijek pregovaraju o podijeljenim prihodima za tu uslugu. Apple je navodno tražio 50/50 podjelu na prihode. Kupci bi plaćali 10 USD mjesečno za neograničen pristup člancima nekih od najvećih vijesti.

Uz događaj do kojeg nas dijeli malo više od mjesec dana, još uvijek postoji mnogo detalja koji se mogu promijeniti. Novi hardver se, kako se izvješćuje, neće prikazati na uvodnom govoru usredotočenom na usluge. Glasine su tvrdile da su iPad mini 5, ažurirani jeftini iPad i AirPods 2.0 trebali biti predstavljeni u prvoj polovici 2019. godine, ali će ta velika otkrivanja možda morati pričekati dok Apple izvrši novu ponudu usluga.

Izvor: cultofmac.com