Dizajn Appleovih AirPods-a dobiva malu promjenu, prema novom nepotvrđenom izvješću iz Azije. Očekujte svježi izbor boja i premaza koji će otežati pad ovih slušalica.

Ovo osvježenje je, kako se izvješćuje, povezano s izdavanjem AirPower bežičnog punjača za koji se očekuje da će biti objavljen u isto vrijeme.

Apple je bio spreman predstaviti blago ažurirane AirPods slušalice prošle godine, ali ih je zadržao sve dok AirPower nije bio spreman. Razlog tome je što će slušalice očigledno biti isporučene s kućištem za bežično punjenje.

AirPower višenamjenski podložak za punjenje je trebao debitirati prošle godine, ali programeri su navodno naišli na probleme s pregrijavanjem. Debi oba proizvoda navodno će biti ovog proljeća.

Bilo je glasina o značajnim promjenama koje dolaze u budućim AirPods slušalicama, ali većina njih očito je još uvijek u razvoju.

EDN je drugi izvor koji je izvijestio da će Apple napokon napraviti svoje slušalice u crnoj boji. Do sada je bijela bila jedina opcija. Osim toga, navodno će imati premaz koji će ih učiniti manje skliskima.

EDN kao izvor tih informacija navodi neimenovane izvore iz Inventeca. Inventec proizvodi trenutnu verziju ovih bežičnih uređaja za Apple, a istovremeno priprema i drugu generaciju.

Moglo bi se dogoditi još jedno poboljšanje: u iOS 12.2 beta je ukopan pop-up box koji dopušta AirPods slušalicama da budu postavljene s “Hey Siri”. To bi ljudima olakšalo da daju verbalne naredbe za njihov iPhone.

Izvor: cultofmac.com