Samsung ima brojne nove monitore pripremljene za CES 2019, uključujući i onaj savršeni za Mac mini vlasnike s malim stolovima. Zove se Samsung Space Monitor – i predivan je.

Ne samo da Space Monitor ima super tanak dizajn, već se može pričvrstiti za rub stola, ukidajući potrebu za velikim stalkom koji zauzima dragocjen prostor.

Ako ovo čitate na svom računalu, odvojite trenutak i uvjerite se koliko prostora zauzima vaš monitor na stolu. Čak i najskuplje opcije obično imaju glomazne oblike. No, Samsung ima rješenje.

Njegov novi Space Monitor – SR75 – smanjuje “mrtve prostore” koje koriste konvencionalni monitori za oko 93 posto. Pričvršćen je na stražnji dio vašeg stola tako da mu je potreban samo mali stalak, a gotovo sav prostor ispod njega ostaje slobodan.

Space Monitor također ima nevjerojatno tanke okvire i podesivi stalak koji vam omogućuje da ga koristite na više visina i kutova.

Samsungov novi zaslon se može pričvrstiti na bilo koji stol debljine do 90 mm. Ima HDMI priključak i sve značajke koje biste očekivali od modernog monitora, uključujući funkcionalnost slike u slici, način igre i punu sRGB pokrivenost.

Izvor: cultofmac.com