20-godišnja žena iz Floride otkrila je zdravstvene prednosti posjedovanja Apple Watcha kad joj je posredno spasio život kada joj se prevrnuti automobil punio s vodom.

Amanda Antonio je dispečerima u Hillsborough Countyju na Floridi rekla da je koristila svoj Apple Watch kako bi pronašla svoj iPhone i nazvala 911 nakon što je njezin automobil upao u jarak pun blata i vode.

“Doseglo mi je do struka”, rekla je Antonio prema transkriptu poziva, kojeg je objavio Spectrum Bay Newsa 9, televizijske postaje koja pokriva Tampa-St. Petersburg područje. Kasnije je rekla: – Sada je do brade. Smrzavam se. Tako se bojim. “

Nesreća je još jedan naslov za Apple Watch, koji je zaslužan za otkrivanje potencijalno smrtonosnih bolesti srca s EKG značajkom. Apple Watch nastavlja biti najprodavaniji smartwatch, uređaj kojeg javnost sporo prihvaća.

Sezona blagdanskih kupnji nije potaknula prodaju iPhonea kao što je Apple očekivao, ali jedan analitičar je izjavio da je Apple Watch Series 4 toliko tražen, da bi mogao pobijediti iPod u rekordima blagdanske prodaje.

Izvor: cultofmac.com