Apple je treću beta verziju iOS-a 12.1.3 i macOS-a Mojave 10.14.3 za programere i javnost. Isto vrijedi i za novu tvOS 12.1.2 beta verziju. Međutim, samo su programeri dobili pristup novoj beta verziji watchOS-a 5.1.3 koja je predstavljena jučer.

Ali nemojte se nadati uzbudljivim novim značajkama.

Početkom prosinca Apple je predstavio prvu beta verziju iOS-a 12.1.2. Tada je tvrtka izgubila tužbu na kineskom sudu protiv Qualcomma i bila je prisiljena brzo izvršiti neke promjene na iOS-u kako bi riješila spor oko patenta. Te su promjene inkorporirane u novu verziju koja je nazvana iOS 12.1.2.

Međutim, nijedna od ispravki grešaka koje su bile u iOS.u 12.1.2 beta 1 nisu bile u toj verziji. Umjesto toga, prebačene su na iOS 12.1.3. Druga beta verzija ove preimenovane verzije izašla je sredinom prosinca, a jučerašnja iteracija je treći krug testiranja tih promjena.

Apple nikada ne prestaje raditi na svojim različitim operativnim sustavima, ali promjene nisu uvijek velike. Nove iOS, macOS i watchOS verzije su samo primjer. Niti jedna od njih ne uključuje nove značajke, samo ispravke grešaka.

I do sada nije ni bilo riječi o većim poboljšanjima koja dolaze u iOS-u 12 ili MacOS-u Mojave u budućnosti. U ovom trenutku, čini se da će iPhone, iPad i Mac korisnici morati čekati do iOS-a 13 i macOS-a 10.15. iOS ažuriranje stvarne promjene može donijeti jedino na iPadima.

Izvor: cultofmac.com