Apple je izašao s novom beta verzijom za aplikaciju Prečaci koja će biti objavljena javnosti kao dio iOS-a 12, a u najnovijoj verziji napokon možete koristiti iCloud sinkronizaciju.

Ovo je četvrta beta inačica Prečaca i sadrži neke prilično velike promjene koje ih čine još korisnijima za korisnike iPhonea i iPoda.

Prečaci predstavljaju novu Appleovu aplikaciju za automatizaciju za iOS 12. Ona se integrira sa Siri i omogućuje vam stvaranje svih zapanjujućih automatiziranih tijekova rada, zaključavanje vaše kuće dok spavate, preuzimanje videozapisa s YouTubea i spremanje na iCloud.

Prije ovog ažuriranja, kada biste stvorili Prečace, mogli ste ih koristiti samo na uređaju na kojem ste ih izradili. Sada možete stvoriti Prečac na svojem iPadu i automatski ga sinkronizirati s iPhoneom i obrnuto. To uvelike olakšava korištenje aplikacije na više uređaja.

Prethodne gradnje su spriječili Prečace da pristupe vašoj trenutnoj lokaciji, postavkama sustava i međuspremniku. Nakon kopanja po beta 4 verziji, MacStories je utvrdio da su ti problemi riješeni. Apple je također unaprijedio diktiranje tako da se nakon pauze automatski sprema. Također možete diktirati ravno s widgeta zaključanog zaslona.

Prečaci će izaći za javnost ove jeseni kao dio izdanja sustava iOS 12. Ako ste registrirani razvojni programer aplikacije, možete se pridružiti Testflightu kako biste ranije pogledali aplikaciju.

Izvor: cultofmac.com