Microsoft donosi Sticky Notes na vaš iPhone i iPad. Moći ćete ih koristiti u programu OneNote da brzo zapišete bilješke i podsjetnike dok ste u pokretu, a moći ćete sinkronizirati bilješke sa sustava Windows na iOS-u.

Sticky Notes je značajka koja dobiva puno podrške od onih koji ju nikada ne koriste. Tko zaista želi digitalne Post-Its koje možete prikvačiti na radnu površinu, zar ne? Pa, kako se ispostavilo, dosta ljudi ih smatra nevjerojatno korisnima.

Toliko da ih Microsoft konačno dovodi na mobitel.

Ova značajka je ugrađena u OneNote za Android, a odjednom je počela prikazivati ​​korisnikove Sticky Notes pod novom karticom “Memo”. Microsoftova Laura Butler je kasnije potvrdila na Twitteru kako je službeno ažuriranje na putu.

“Erm, ovo još nije u potpunosti u proizvodnji”, Butler je objavila na Twitteru. “No, sada kada su informacije već procurile, da, trebat će vam OneNote za iOS ili Android za pristup Sticky Notes na telefonu.”

Butler kaže da više detalja, “kao i hrpa fantastičnih značajki u suvremenoj OneNote aplikaciji će uskoro doći”.

Sticky Notes su idealne kad trebate zabilježiti kratke informacije. Jednostavni su za upotrebu i brzo su dostupni. Ne morate učitati aplikaciju bilješki ili bilo što drugo da biste ih koristili.

Imati ih na mobitelu je odlično za one koji često upotrebljavaju Sticky Notes na radnoj površini.

Izvor: cultofmac.com