Tražite novi iPad za blagdane, ali niste baš spremni potrošiti hrpu novaca na Appleove vrhunske iPad Pro modele? Nema problema: Appleova refurb trgovina nudi šestu generaciju 9,7 inčnog iPada s cijenom od 279 dolara za model od 32 GB.

iPad šeste generacije je najavljen 27. ožujka 2018., tijekom Appleovog događaja usmjerenog na obrazovanje u Chicagu. Novi model se prodaje za 329 dolara.

Riječ je o nadogradnji na model 2017., uz dodatak Appleovog A10 Fusion čipa i podršku za Apple Pencil. Dostupan je u srebrnoj, zlatnoj i sivoj boji te opcijama za pohranu od 32 GB i 128 GB. Sve su dostupne putem refurb trgovine, koja također nudi i mobilne i Wi-Fi inačice.

Vrhunski revidirani Wi-Fi i mobilni model od 128 GB ćete platiti 479 dolara, a uštedit ćete 80 dolara na preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 559 dolara.

Appleovi obnovljeni proizvodi su uređaji koji su korišteni i obnovljeni, s Appleovom garancijom da se mogu uspoređivati s novim uređajima. Svaki obnovljeni proizvod dolazi s jednogodišnjom garancijom.

U nastojanju da se poveća fokus na Certified Refurbished Store, Apple je nedavno revidirao dizajn stranice.

Izvor: cultofmac.com