Sada možete stvoriti više korisnih sigurnih bilješki u 1Password aplikaciji za iOS, zahvaljujući novom ažuriranju koje dodaje bogatu tekstualnu podršku.

Najnovija verzija također uvodi paket naljepnica za poruke i cijeli niz ispravki programskih pogrešaka.

1Password je jedan od najpopularnijih upravitelja lozinki za Mac i iOS. Njegov uspjeh se može pripisati čistom i ispoliranom dizajnu, impresivnom nizu značajki i nevjerojatnoj podršci njegovog kreatora AgileBits.

1Password najnovije ažuriranje dodaje veliku značajku u kojoj MacOS korisnici uživaju još od svibnja, ali i još mnogo toga.

Sada možete stvoriti ljepše i korisnije sigurne bilješke pomoću bogatog teksta. Podržana su zaglavlja, popisi, hiperlinkovi, podebljani i kurzivi tekst i još mnogo toga, što vam olakšava čitanje vaših najvažnijih informacija.

AgileBits je također dodao strašan novi paket naljepnica za Poruke. “Naš odjel za umjetnost je nevjerojatno talentiran”, objašnjava. “Uvijek tražimo nove načine kako bismo im mogli pomoći istegnuti njihove kreativne mišiće. Kad su došli do nas sa zbirkom naljepnica i zatražili da stvorimo aplikaciju za naljepnice, nije bilo načina da odbijemo.”

Ovo izdanje također donosi i hrpu ispravki programskih pogrešaka. Pretraživanje više ne vraća neispravne ili netočne rezultate, a stvaranje nove stavke više ne uzrokuje da 1Password ne reagira.
Naknoviji verziju 1Password aplikacije sada možete besplatno preuzeti iz App Storea.

Izvor: cultofmac.com