Apple je objavio ažurirani iPhone korisnički priručnik za iOS 12.1 prije javne objave. Dokument potvrđuje kako su brojne nove značajke na putu u ovom ažuriranju, uključujući podršku za grupne FaceTime pozive i Dual SIM za najnoviju liniju iPhonea.

Također sadrži poboljšanja za Apple Music i još mnogo toga.

Apple ne isporučuje korisničke vodiče sa svojim proizvodima, ali ako su vam potrebni, možete ih besplatno preuzeti iz Trgovine knjiga. Vodič za korisnike iPhonea je upravo ažuriran za iOS 12.1 i potvrđuje da su brojne velike mogućnosti konačno na putu.

Group FaceTime, koji je izvorno trebao debitirati u sustavu iOS 12 prije nego što je povučen prije puštanja, je jedna od stvari kojima se možemo veseliti u sljedećem velikom Appleovom ažuriranju. Istodobno će podržati do 32 osobe, ali Apple upozorava da neće biti dostupan u svim regijama.

Također dolazi i Dual SIM podrška za najnovije linije iPhonea. Možete kombinirati tradicionalni nano-SIM i eSIM na iPhoneu XS, XS Max i XR kako biste istovremeno koristili dva broja. U Kini, gdje eSIM nije podržan, će se umjesto toga koristit dvije nano-SIM kartice.

iOS 12.1 će također donijeti nove stranice autora, dnevni popis pjesama od 100 najboljih pjesama širom svijeta i mogućnost pretraživanja tekstova za Apple Music.

Appleov ažurirani vodič spominje i neke značajke i poboljšanja koja su ove godine predstavljena s iOS-om 12, kao što su poboljšane performanse starijih iOS uređaja kao što su iPhone 5 i iPhone 6.

iOS 12.1 će najvjerojatnije ovaj tjedan objaviti javni debitantski program. Vidjeli smo ga u utorak nakon posebnog događaja u New Yorku, a očekuje se da će donijeti osvježenu iPad Pro liniju, novi pristupačan MacBook i novi Mac mini.

Izvor: cultofmac.com