iPhone XR je službeno dostupan za prodaju. Oni koji su napravili pred narudžbu uređaja su počeli primati svoje narudžbe, dok Apple trgovine također rade zalihe novog telefona.

Uz iPhone XS i XS Max, Appleov kompletni raspon iPhone 2018 linije je dostupan za kupnju. Pa, pod uvjetom da možete pronaći mobilni uređaj kojeg želite!

iPhone XR je vjerojatno najintrigantniji od Appleovih modela sljedećih generacija. Također je najjeftiniji, s početnom cijenom od 749 dolara, u usporedbi sa svojim skupljim kolegama.

Ta cijena ne označava kvalitetu, s obzirom na ranije preglede koji sugeriraju da je to jedan od Appleovih najboljih iPhonea.

iPhone XR ima iste interne komponente kao i iPhone XS, ali dolazi samo s jednim objektivom na stražnjoj strani. Također ima LCD zaslon umjesto OLED-a koji se nalazi u modelima iPhone XS i XS Max.

Također dolazi u velikom rasponu boja, s izborom između crne, bijele, crvene, plave, žute i koraljne boje. Kao što je navedeno, druga velika prodajna točka XR-a je njegova cijena. Model od 64GB košta 749 dolara, rastući na 799 dolara za model od 128GB i 899 dolara za vrhunsku varijantu od 256 GB.

Izvor: cultofmac.com