Apple Pay Cash bi mogao biti spreman debitirati u Europi.

Zasloni na drugoj strani Atlantika su ovog tjedna počeli pozivati korisnike da postave Appleovu uslugu peer-to-peer plaćanja. Apple je također počeo objavljivati ​​ Apple Pay Cash stranice podrške u europskim zemljama.

Apple Pay Cash korisnicima iOS-a olakšava slanje novca drugima. Dijeljenje računa za večeru, podmirenje oklade ili pomaganje prijateljima kojima je potreban novac je jednostavno poput slanja poruke. Budući da je usluga predstavljena prošlog prosinca, ona je isključiva za korisnike u SAD-u.

Izgleda da će se to promijeniti.

Jedan Appleov obožavatelj u Francuskoj je primijetio da ga je zaslon pozvao da postavi Apple Pay Cash na novi Apple Watch i iPhone XS Max u ponedjeljak navečer, prenosi francuski blog iPhon.fr. Drugi korisnici diljem Europe su također izvijestili da su to vidjeli.

Osim toga, Apple je počeo objavljivati Apple Pay Cash ​​stranice podrške za niz europskih zemalja, uključujući Austriju, Njemačku, Italiju, Poljsku, Švedsku i Rusiju.

Oni koji su vidjeli pozive na svojim zaslonima i pokušali postaviti Apple Pay Cash nisu imali puno uspjeha, ali svakako izgleda da će usluga uskoro biti dostupna u Europi.

Kada stigne, trebat će vam iPhone 6 ili noviji model, iPad Pro, peta ili novija generacija iPada ili iPad mini 3 ili noviji da biste ga koristili. Morat ćete prezeti iOS 11.2 ili novije izdanje.

Izvor: cultofmac.com