Nova iPhone linija je stigla s najboljim fotoaparatima koje je Apple ikad instalirao na pametni telefon.

Uzorci fotografija prikazani tijekom ovogodišnjeg događaja su nam pregled njihovih impresivnih sposobnosti, a postoji i više.

Appleov novi “Shot on iPhone XS” video pokazuje za što je nova kamera sposobna u slo-mo, super-oštrom 4K i snimanju s vremenskim prekidom.

iPhone je najpopularnija kamera na svijetu. Tu krunu je zaradio davanjem najboljih smartphone kamera iz godine u godinu. Baš kao i iPhone X, nova linija iPhone XS ima dvije 12 megapikselne kamere na stražnjoj straniu – samo što su ovaj put još bolje.

To je zahvaljujući nevjerojatno brzom A12 Bionic čipu s novim procesorom signala slike, novim senzorima i lećama te impresivnoj novoj značajci koju je Apple prozvao “Smart HDR”. Vidjeli smo što može učiniti s fotografijama, no što je s videozapisima ?

Sljedeći videozapis nam pruža “prvi pogled” na videozapis koji je snimljen s iPhone XS uređajem. U samo dvije minute, Apple pokazuje što je sposoban njegov novi fotoaparat.

Apple nije samo odveo svoje nove telefone u park kako bi snimio ovaj video. Umjesto toga, pokrenuo je niz fascinantnih eksperimenata s tekućinama i materijalima kako bi stvorio lijepe efekte. Također pruža uvid u način izrade eksperimenata.

iPhone XS linija ima još brže kamere, s dva puta više piksela u fokusu, poboljšanim performansama niske svjetlosti i još mnogo toga. Također sadrži četiri mikrofona koji omogućuju snimanje videozapisa uz poboljšani stereo zvuk.

Kao što možete vidjeti gore, rezultati su zapanjujući. Ako ste veliki fotograf koji koristi pametne telefone, morate se složiti da je iPhone XS vrijedan nadogradnje – čak i ako je ludo skup.

Izvor: cultofmac.com