Apple je smanjio cijene svojih obnovljenih iPhone i Apple Watch jedinica nakon velikog iPhone XS otkrivanja.

Sada ćete platiti manje za iPhone 7, iPhone 7 Plus ili stariji Apple Watch. Postoje neke spektakularne ponude, kao što je 38 mm Apple Watch Series 1 za samo 169 dolara.

Appleovi uređaji se prilično dobro drže s obzirom na starenje, ali je prirodno da kada stignu novi modeli cijena starijih jedinica padne. To je sjajna vijest za one koji preskaču najnovije i najskuplje proizvode za nešto stariju i pristupačniju alternativu.

Ako još uvijek imate stari iPhone ili originalni Apple Watch, sada je vrijeme za nadogradnju po povoljnoj cijeni.

Posjetite Appleovu trgovinu s obnovljenim urešajima i primijetiti ćete da su modificirane cijene za iPhone 7 i iPhone 7 Plus. Apple Watch serija 1, serija 2 i serija 3 su također snižene.

Obnovljeni iPhone 7 s 32 GB prostora za pohranu se sada može kupiti za čak 379 dolara – što je smanjeno sa 499 dolara. iPhone 7 Plus počinje s cijenom od samo 479 dolara – što je sniženo s 599 dolara. Oba modela su trenutačno dostupna u svim opcijama boja, osim novije (PRODUCT) RED.

Obnovljeni Apple satovi sada počinju s cijenom od 169 dolara za 38mm Series 1 jedinicu, a 42mm model košta 189 dolara. Apple Watch Series 2 se prodaje za čak 249 dolara, dok je serija 3 smanjena na samo 259 dolara. Dostupni su u brojnim stilovima i bojama.

Izvor: cultofmac.com