Samsungov odgovor na iPhone X bi trebao stići kasnije ovog mjeseca, a zahvaljujući jednom zaposleniku već znamo kako će izgledati.

Samsung Novi Zeland je objavio službenu video snimku Galaxy Note 9 uređaja početkom tjedna. Ona otkriva “super moćni” dizajn uređaja i niz ključnih značajki, uključujući poboljšanu S Pen.

Samsung je do sada već nekoliko puta slučajno objavio svoje uređaje prije vremena, zbog čega ste sigurno pomislili da će južnokorejska tvrtka poduzeti korake kako bi se osigurala da se to više ne dogodi, ali to ipak nije slučaj.

Note 9 u cijeloj svojoj slavi je rano otkriven u službenom videozapisu koji je prerano objavljen na Samsung New Zealand YouTube kanalu.

Video prikazuje plavi model koji je u kombinaciji s upečatljivim zlatnim S Penom. To nam daje najbolji uvid do sada u Note 9 i ukazuje na niz velikih značajki, uključujući i “životni vijek baterije”.

Također obećava “moć veće pohrane”, potvrđujući glasine da će Note 9 ponuditi do 512 GB interne pohrane – kao i još 512 GB putem microSD kartice. Nažalost, to ne potvrđuje očiglednih 8 GB RAM-a.

Samsung također obećava “potpuno novi snažnu S Pen olovku”, ali iz videa nije jasno u čemu razlika. Bilo je nagađanjan da će S Pen sada raditi preko Bluetootha, nudeći više funkcija nego ranije.

Izvor: cultofmac.com