Apple nije uspio zadržati glasine o iPhone 2018 liniji u tajnosti. Informacije o njoj izlaze iz svih krajeva. Najnovije informacije dolaze iz videa koji prikazuje dva od tri modela koja su predviđena za objavu u rujnu.

Izvor videozapisa također daje moguća imena za sljedeće verzije iPhonea.

Pojedinosti o ova tri uređaja cure već mjesecima. Poznato je da Apple priprema modele od 6,5, 6,1 i 5,8 inča, s dizajnom koja se temelji na iPhoneu X. Slike i videozapisi rendera se također mahom pojavljuju.

A novi videozapis iz usluge MobileFun također sadrži rendere koji nisu stvarni uređaji, ali još uvijek izgledaju najbolje do sada prema onome što je u ponudi.

Jedna od rijetkih tajni nove iPhone linije su imena modela. iPhone 8 i iPhone X su izašli prošle godine, tako da nije jasno kako će se zvati novi modeli. iPhone 9? iPhone XI?

MobileFun misli da ima odgovor. “Naši izvori ukazuju da će najveći od tri iPhonea biti nazvan iPhone XS Plus, dok će uređaj od 6,1 inča biti jeftiniji model pod jednostavnim nazivom iPhone 2018, uz model od 5,8 inča koji je jednostavno originalna verzija S serije iPhonea X. “

Izvor: cultofmac.com