Alat koji je Apple sagradio kako bi pomogao korisnicima sustava Windows da se prebace na Mac je dobio značajna poboljšanja u najnovijoj beta verziji maxcOS Mojave sustava. Sada može prenijeti račune i dokumente iz programa Microsoft Outlook.

Ovo je glavna promjena u macOS Mojave beta 6 sustavu, koji je jučer objavljen programerima.

Ova najnovija verzija još nije dostupna javnosti. Međutim, beta 5 je dostupna svima koji pripadaju programu Apple Beta Software. Ova starija inačica je objavljena programerima prošlog tjedna.

Sam Migration Assostant nije nov. Pomaže korisnicima sustava Windows da premjeste glazbu, slike, dokumente i druge podatake s računala na Mac.

Ali ovo je prvi put da alat može pristupiti aplikacijama treće strane. Nova beta sadrži bilješku “Počevši s macOS Mojave 10.14 beta, Setup Assistant i Migration Assistantaplikacije za mogu migrirati određene podatke s računala sa sustavom Windows. Računi se prenose zajedno s njihovim dokumentima, e-poštom, kontaktima i kalendarskim podacima iz popularnih programa kao što je Microsoft Outlook. “

macOS Mojave donosi novi Dark Mode, Dynamic Wallpapers, i druge promjene u korisničkom sučelju. Također dolazi s novim načinom instaliranja ažuriranja.

Izvor: cultofmac.com