Apple je poznat po zapanjujuće originalnim oglasima koji su promijenili tijek reklamne povijesti, a oglasi su proučavani desetljećima nakon prve emisije. Samsung je poznat po oglasima koji se rugaju Appleu.

Njegov najnoviji oglas, koji se ruga navodno sporim brzinama preuzimanja iPhonea X, je samo najnoviji primjer. Pogledajte ga u nastavku.

Samsung je dugo oglašavao da Galaxy S9 ima brže download brzine nego bilo koji drugi smartphone. Prethodna studija tvrtke Ookla, tvrtke iza speedtest.net, sugerira da su Samsungovi mobilni uređaji i do 37 posto brži od iPhonea X.

Naravno da postoje načini oglašavanja ove činjenice koji će privuči pažnju na Samsungove mobilne uređaje, za razliku od iskorištavanja prilika za upiranje prstom u iPhone X. Naravno, novi oglas pruža činjenicu o najnovijem Galaxy mobilnom uređaju, ali i dalje naglašava da je iPhone uređaj koji će biti nadmašen. To bi mogla biti istina, ali zar je to stvarno nešto što treba naglasiti potencijalnim kupcima?

Prethodni oglasi su nanišanili Appleov nedostatak bežičnog punjenja, probleme koji se odnose na Appleov live stream u 2014. godini i … pa, gotovo sve što su mogli.

Izvor: cultofmac.com