Imate pratitelja na Instagramu koji je strašno naporan, ali ga ne želite potpuno blokirati?

Uskoro ćete moći ukloniti određene pratitelje bez da ih potpuno blokirate ili svoj profil napravite privatim tako da ne mogu vidjeti vaše fotografije i komentare.

Instagram navodno testira novu značajku koja javnim profilima omogućuje uklanjanje ljudi s popisa pratitelja u samo nekoliko koraka. Privatni profili već neko vrijeme imaju mogućnost ukloniti pratitelje, ali izgleda da će ta opcija sada postati dostupna svima.

Prema izvješću The Thegea, čini se da se značajka u posljednje vrijeme gura većem broju korisnika. Izgleda kao da više dolazi do Android korisnika, nego iOS.

Instagram je potvrdio da se značajka trenutačno nalazi u testoj fazi. Nije rečeno kada će značajka biti dostupna svima. Kada nekoga uklonite Instagram kaže da druga osoba nije upozorena na promjenu.

Da biste vidjeli je li vam uklanjanje pratitelja dostupno, idite na stranicu profila i dodirnite popis pratitelja. Tamo biste trebali vidjeti tri okomite točkice desno od nečijeg imena. Dodirnite ih da biste uklonili pratitelja.

Izvor: cultofmac.com