Apple je ovaj tjedan registrirao nove iPad i Mac uređaje s Euroazijskom ekonomskom komisijom (EEC).

Dokumenti sugeriraju da bi veliko osvježenje moglo biti iza ugla. Nedavna izvješća su obećala da Apple priprema niz novih uređaja za pokretanje krajem 2018., zajedno s linijom nove generacije iPhonea.

Prije nego što Apple može prodavati uređaje koji podržavaju šifriranje u određenim dijelovima Europe, prvo ih mora registrirati u EEZ-u. To obično radi neposredno prije službenog otkrivanja, tako da pojedinosti ne iscure prerano.

Ovaj je tjedan Apple ispunio cijelu hrpu dokumenata za nove iPad i Mac uređaje.

Uključeno je pet novih Mac računala s brojevima modela A1931, A1932, A1988, A1989 i A1990, što znači da će biti ažurirana dva različita područja računala.

Smatra se da su posljednja tri broja vjerojatno povezana s novim MacBook Pro 13 i 15-inčnim modelima, dok se prva dva mogu odnositi na novi 12-inčni MacBook i eventualno dugo očekivanu zamjenu za MacBook Air.

Postoji i pet brojeva modela za iPad, također. Neki od njih bi mogli biti povezani s navodim iPad Pro osvježenjem, za koje se očekuje da će donijeti veće zaslone od ruba do ruba, Face ID s Animoji značajkom i Appleovim prvim prilagođenim GPU-om.

Izvor: cultofmac.com