Osvježavanje iPhone modela 2018 bi moglo biti malo šarenije nego posljednjih godina, ako se može vjerovati novim slikama.

Slike, koje su navodno procurile iz jedne od tvornica za proizvodnju iPhonea u Indiji, prikazuju dva navodna prototipa iPhonea, zajedno s “bogatim zlatnim okvirom od nehrđajućeg čelika” i zlatnim i zelenim stražnjim staklom.

Fotografije su također nedavno podijeljene na forumu na web stranici MacRumors od strane korisnika iz Bangalorea, iako su sada uklonjene.

Ovo nije prvi put da smo čuli za mogućnost povratka šarenih iPhonea ove godine. Još jedno nedavno izvješće analitičara Rosenblatta Jun Zhanga je sugeriralo da bi Apple mogao uvesti šarene iPhone uređaje kao način razlikovanja LCD iPhonea koji stižu ove godine.

Koliko god bih volio vidjeti više šarenih iPhonea, skeptičan sam oko ovog izvješća. Razlog? Jedan od njih je taj da Apple navodno odbacuje svoje LCD planove kako bi izašao s OLED mobilnim uređajima ove godine. Drugi se odnosi na izvor ovih navodno procurenih fotografija. Iako je Apple uistinu započeo s proizvodnjom iPhonea u Indiji, ništa do sada nije sugeriralo da će to uključivati i vodeće iPhone uređaje.

Izvor: cultofmac.com