iPhone SE model sljedeće generacije dolazi ove godine, ali prema novom izvješću, morat ćemo ga pričekati još neko vrijeme!

Za razliku od originalnog iPhonea SE, koji je debitirao 21. ožujka 2016., njegova prateća verzija iPhone SE 2 će navodno debitirati oko rujna. To znači da će to biti jedan od četiri iPhonea koje će Apple predstaviti krajem Q3.

Izvješće tvrdi da proizvodnja ovog mobilnog uređaja tek treba započeti, te da Apple još nije odlučio o krajnjem dizajnu telefona. Međutim, bez obzira na to na koji se dizajn Apple odluči, svi prototipovi navodno imaju jednu zajedničku stvar. To je činjenica da će ponuditi Face ID te da neće imati Touch ID senzor.

To bi značilo da je Apple napokon napuštao dizajn iPhonea 5.

Ostala izvješća su prethodno su podržala ovu teoriju tvrdeći da novi model uključuje staklenu pozadinu – baš kao i iPhone 8 i iPhone X – koja će se koristiti za bežično punjenje.

Iako vjerujemo da će većina korisnika biti sretna što ima Appleovo vrhunsko prepoznavanje lica i tehnologiju bežičnog punjenja, to se ne uklapa u Appleov koncept jeftinijeg iPhonea.

Uz iPhone SE 2, Apple će navodno objaviti i 6.1-inčni LCD iPhone, 5,8-inčni OLED iPhone X 2, i 6,5-inčni iPhone X Plus. Dodajte to (PRODUCT) RED iPhone 8 i iPhone 8 Plus modelima i dobit ćete nevjerojatnih šest novih modela iPhonea koji stižu ove godine!

Izvor: cultofmac.com