Apple News je u srijedu dobio novu konkurenciju

Google je objavio svoju novu Google News aplikaciju koja je prošli tjedan objavljen na Google I/O. Ažurirana aplikacija donosi posve novo korisničko sučelje koje vam treba pružiti brži i pametniji brifing o najnovijim vijestima.

Korisnici iPhonea i iPada mogu besplatno preuzeti aplikaciju Google News izravno iz App Storea. Google kaže kako je cilj olakšati i smanjiti pristranost vijesti s novim dizajnom.

Ažurirana aplikacija dolazi s novim odjeljkom pod nazivom Full Coverage, koji čitateljima daje potpuniju sliku priče. Pruža informacije iz cijele hrpe izvora kako bi dobili sve što trebate znati.

Tweetovi, mišljenja, analize i komentari su skriveni u veliki paket sadržaja koji se odnosi na bilo koju veliku vijesti koju gledate. Svi je to posluženo u aplikaciji Google Vijesti.

Google Vijesti prikazuju priče tako da ne morate tražiti više informacija. Naslovi vam govore točno što se dogodilo, a vremenska linija vam pomaže da pratite razvoj događaja otkad su se vijesti dogodile.

Svatko vidi isti sadržaj kada koristi Full Coverage. Nije personalizirano, tako da nećete propustite nešto za što Google misli da možda ne želite vidjeti.

Izvor: cultofmac.com