Snapchat je konačno počeo oživljavati svoje kronološke priče, popravljajući nered koji je došao s najnovijim vizualnim redizajnom.

Neki korisnici sada imaju novi odjeljak “Priče” u kartici Prijatelji, koja filtrira one koji nisu objavili ništa više od 24 sata.

Prije je stvarno bilo lako vidjeti najnovije priče koje su objavili vaši prijatelji unutar Snapchata; imali su vlastiti odjeljak unutar aplikacije. Tada je Snapchat sve uništio s redizajnom kojeg svi mrze, tako da su sada svi vaši prijatelji spojeni na slučajno organiziran popis, bez obzira na to kada su zadnji put objavili priču.

Korisnici od tada zazivaju Snapchat da popravi ovaj nered. Nakon što nas je uvjerio da će biti izmjena koje će olakšati upotrebu aplikacije, Snapchat je sada ponovno počeo postavljati kronološki popis objava, koji je imao smisla od samog početka.

Neki korisnici primjećuju da mogu podijeliti svoj popis prijatelja unutar Snapchata kako bi filtrirali one koji nisu neko vrijeme ništa objavili. Odabirom kartice “Priče” prikazat će se samo oni koji imaju svježe objave, a navedeni su u obrnutom kronološkom redoslijedu.

Izvor: cultofmac.com