Ovako bi mogao izgledati iPad Pro u iPhone X stilu, sa zaslonom od ruba do ruba.

Koncept dizajner Martin Hajek je kombinirao navodni iOS tablet s logotipom sljedeće konferencije za razvojne programere tvrtke Apple. (Tada bismo mogli dobiti prvi stvarni uvid u uređaj.)

Kako izgleda Hajekov koncept pogledajte na linku.

Hajek često stvara crteže uređaja koji se pojavljuju u Appleovim glasinama, ili onih koje bi jednostavno volio vidjeti. Nedavno je objavio izgled blush gold iPhonea X, par AR Apple naočala, pa čak i prijedloge za HomePod 2.

iPhone X je bio prvi Appleov telefon koji je došao bez početnog gumba te prvi nakon mnogo godina bez skenera otiska prsta. Umjesto toga, ima mali prorez na vrhu zaslona kako bi napravio mjesta za prednje fotoaparate i senzore za prepoznavanje lica koji su potrebni za Face ID značajku.

Sljedeći iPad će navodno slijediti nova pravila. To znači da neće imati ni početni gumb ni okvir koji bi smetao dizajnu prema kojem uređaj praktički čini samo zaslon.

Obzirom da Hajekov koncept dizajn spaja trenutni iPad Pro i iPhone X, on ga je nazivao “iPad Pro X”. Apple vjerojatno neće koristiti taj naziv.

Izvor: cultofmac.com