Prema Bloombergovom izvješću, iOS 12 je interno kodiran pod nazivom “Peace”.

Najveća promjena će biti sposobnost da aplikacije funkcioniraju i na iOS uređajima i na Macovima. To bi također moglo uključivati ​​neke od Appleovih iPhone aplikacija, kao što je pametno kućno središte Home.

Animojis će u međuvremenu dobiti nove likove i novi, lakše izbornik za upravljanje. Također će postati dostupni i na iPadu, zahvaljujući ažuriranju koje će uključivati ​​Appleov dubinski fotoaparat za prepoznavanje lica.

Ostala ažuriranja će navodno uključivati ​navedenu aplikaciju za roditeljsku aplikaciju za praćenje (nešto što je već potvrdio Tim Cook), redizajniranu verziju Appleove Stocks aplikacije i ažuriranu verziju Do Not Disturb usluge za automatsko odbijanje telefonskih poziva. Moguće je da ćemo dobiti dublje integrirano Siri pretraživanje i mogućnost da više ljudi igra ARKit igre u isto vrijeme.

Kasnije nadogradnje (ne ovogodišnje) će navodno uključivati ​​nove značajke za Apple Pencil, prekidač za zanemarivanje obavijesti e-pošte, kartice za više zadataka unutar aplikacija i mogućnost pokretanja dvije kartice iste aplikacije jednu uz drugu na iPadu.

Izvor: cultofmac.com