Apple sada nudi obnovljene iPhone 7 i iPhone 7 Plus uređaje na popustu. Kupci trenutno mogu uštedjeti do 10 posto. Svi modeli dolaze otključani uz jednogodišnje jamstvo.

Internet je postao preplavljen korištenim iPhone 7 i iPhone 7 Plus uređajima nakon pokretanja iPhonea 8 i iPhonea X prošle godine. No kupnja s web stranica kao što su eBay i Craigslist može biti rizična. Sada, u potpunom miru, možete kupiti obnovljeni model direktno od Applea.

Cijene počinju od 499 dolara za iPhone 7 s 32 GB prostora za pohranu, dok model od 128 GB košta 589 dolara, čime ćete uštedjeti 9 posto. Također možete dobiti 9 posto manju cijenu za model od 256 GB, koji košta od 679 USD. iPhone 7 Plus počinje od 599 dolara, što je 10 posto manje od redovne maloprodajne cijene.

To je znatno više nego što biste platili za te uređaje kada bi ih kupili od prodavača treće strane. Ali opet, Apple osigurava da je svaki uređaj otključan i uključuje 12-mjesečno jamstvo koje biste dobili s potpuno novim uređajem.

Štoviše, Apple instalira potpuno novu bateriju i vanjsko kućište – i testira svako od njih prije nego što proda – tako da obnovljeni modeli izgledaju i izvode baš kao i novi modeli.

Izvor: cultofmac.com