Appleov iPhone SE je bio izvrstan smartphone za korisnike srednjeg raspona. Nakon prvog izdanja, pametni telefon nije dobio nikakvu nadogradnju.

No, nedavna izvješća upućuju na to da se Apple priprema na oživljavanje zaboravljenog telefona u 2018. Tajvanski Economic Daily News je objavio izvješće, u kojem stoji da je 2018. velika godina za iPhone SE, koji je objavljen 2016. godine i nije dobio nadogradnju u 2017. godini. U izvješću piše da će iPhone SE imati 4-inčni zaslon te da bi mogao imati hardver vidljiv u iPhoneu 7.

Nije baš teško vjerovati ovoj vijesti, jer je Apple uložio ogromne napore za 2018., a brojni izvještaji o ostalim Appleovim proizvodima su preplavili internet. Nedavni izvještaj Trendforcea kaže da se Apple priprema za još jedan flagship ove godine, uključujući i nadograđeni Face ID, veću memoriju i AMOLED ploče zaslona u najmanje dva modela koji dolaze ove godine.

Ovo izvješće je savršeno usklađeno s prijašnjim glasinama koje upućuju na to da Apple razvija iPhone X Pus za 2018. godinu. Glasine su rekle da Apple planira isporučiti dva vrhunska modela 2018., a to bi bili 5.8-inčni OLED iPhone X, dok bi drugi trebao biti veća verzija X modela, iPhone X Plus sa 6,5-inčnim OLED zaslonom.

Izvor: i4u.com