Microsoft Edge za iOS nije imao podršku za iPhone X kada je prošli mjesec stigao u App Store. No, najnovije ažuriranje, koje je trenutno dostupno za preuzimanje, u potpunosti iskorištava taj veći, oštriji Super Retina HD zaslon.

iOS aplikacije dobro funkcioniraju na iPhoneu X, ali ako nisu optimizirane, okružene su crnim trakama koje ne izgledaju baš lijepo. Nekim korisnicima to ne smeta – pogotovo ako je riječ o bitnoj aplikaciji. Ali drugi se trude izbjeći ih.

Na sreću za Edge korisnike, crnih traka više nema! Najnovija verzija aplikacije dodaje potpunu podršku za iPhone X, čime preglednik proširuje svoj doseg do rubova Super Retina HD zaslona. Ažuriranje donosi i “mnoge ispravke programskih pogrešaka i ugađanje performansi”.

Edge je osobito koristan za korisnike Windowsa 10, s mogućnošću sinkronizacije sadržaja i podataka s vašeg računala. To uključuje vaše favorite, popis za čitanje, pa čak i vaše zaporke. Ima i značajku “Nastavi na računalu”, koja vam omogućuje da nastavite tamo gdje ste stali.

Ostale značajne funkcije uključuju čitač QR koda, pretraživanje glasom i način privatnog pregledavanja. Nažalost, najnovija ažuriranja ne dodaju tablet sučelje za iPad.

Izvor: cultofmac.com