Nadamo se da niste potrošili posljednju ušteđevinu na iPhone X, jer će vam trebati još novaca ako želite imati i AirPower punjač. Prema jednom trgovcu, Appleov najnoviji pribor će biti nevjerojatno skup.

AirPower je jedinstven po tome što, za razliku od većine bežičnih punjača, može istodobno napuniti do tri uređaja. Možete napuniti svoj iPhone, AirPods slušalice i Apple Watch odjednom. Ali ćete vjerojatno morati dobro platiti tu privilegiju.

AirPower bi mogao koštati 199 dolara

AirPower će koštati 999 zl (oko 273,99 dolara) u Poljskoj, prema lokalnom trgovcu X-Kom.

Očekuje se da će stvarna američka cijena biti oko $199, što je i dalje jako skupo. Pogotovo ako uzmete u obzir da jastučiće za punjenje od treće strane možete kupiti za čak 14,99 dolara, a čak i premium modeli s brzim punjenjem koštaju samo 39,99 dolara.

No, moramo istaknuti da bi podaci mogli biti netočni. Apple još nije potvrdio cijenu AirPowera, pa bismo ove informacije trebali uzeti s rezervom.
AirPower dolazi 2018. godine

Čini se da Appleove cijene vrlo brzo rastu kada uzmete u obzir troškove najnovijih iPhone uređaja, iMaca Pro, pa čak i AirPoda. Ali 199 dolara za bežični punjač bi bilo prilično ludo.

Izvor: cultofmac.com