Brooke Amelia Peterson je relativno nepopularna YouTubeov vloggerica, za koju nitko nije ni znao. Sve se to promijenilo kada je odlučila objaviti svoj vlog koji je uključivao njezin posjet novom Apple kampusu prošlog tjedna.

Vloggerica nije bila svjesna strogog pravila o “ne-snimanju neobjavljenih proizvoda” na kampusu. Ovo pravilo je vrlo strogo i provodi se na mnogo različitih radnih mjesta, pa čak i ako je znala za to, vjerojatno je mislila da je njezin snimak iPhonea X bezazlena stvar.

Petersonin vlog je postao viralan na YouTubeu, a web stranicama nije trebalo mnogo vremena da se uključe i objave ga na svojim web stranicama. Peterson je nedavno objavila još jedan video u kojemu je rekla da je Apple otpustio njenog oca zbog videa kojeg je objavila.

YouTuberica je objasnila da je riječ o nevinoj stvari i da to nije učinila ni za kakvu osobu ni za popularnost. Rekla je da ju je Apple kontaktirao kako bi maknula video, što je učinila, prema njezinim riječima.

No, snimanje zaslona, ​​naravno, nije novost u današnjem svijetu. Njezin je videozapis zabilježilo i objavilo desetak drugih video kanala. Video prikazuje kako njen otac pomoću aplikacije Apple Pay skenira QR kod na uplatnici kako bi platio ručak.

Zatim je YouTuberica prikazala nekoliko osnovnih navigacijskih značajki iPhone X uređaja.

Izvor: i4u.com