Prije službenog otkrivanja sljedećeg tjedna procurile navodne nove komponente iPhonea 8.

Oni nisu najuzbudljiviji dijelovi zagonetke – to mjesto preuzima novi OLED zaslon od ruba do ruba – ali oni svejedno igraju važnu ulogu.

Unatoč Tim Cookovom obećanju da će udvostručiti tajnost, vidjeli smo brojna iPhone 8 curenja u posljednjih nekoliko mjeseci. Neka od njih su potvrdila neke najveće nove značajke – poput bežičnog punjenja i prepoznavanja lica.

Najnovije curenje nije baš tako značajno, ali to je još više dokaza da je proizvodnja iPhonea 8 sada u punom zamahu. Iako bi moglo biti nestašica prilikom pokretanja, čini se da će biti barem nekoliko raspoloživih jedinica za one koji su se rano predbilježili.

Slika koju je objavio SlashLeaks otkriva navodni modul zvučnika iPhonea 8 sa Lightning priključkom i prednjim slušalicama i zvučnicima. Potonji izgleda sličan ranijim iPhone komponentama, ali glavni modul zvučnika izgleda vrlo različito.

Apple je potvrdio da će 12. rujna održati poseban događaj na koje bi linija iPhone-a sljedeće generacije trebala službeno debitirati. Veselimo se i ažuriranju Apple Watcha i novog Apple TV-a s 4K video podrškom.

Izvor: cultofmac.com