Appleovi fanovi su dobili novo ažuriranje za iPhone, iPad i iPod koje je spremno za preuzimanje.

iOS 10.3.3 je sada dostupan za preuzimanje i donosi popravke bugova i sigurnosna ažuriranja za iOS 10.3. Veliko iOS 11 ažuriranje se ne očekuje prije jeseni. iOS 10.3 je sam po sebi sa sobom donio željene nove značajke poput osvježenog datotečnog sustava, WiFi poziva na Verizonu, vremensku prognozu u Kartama i Find My AirPods značajku.

Apple je ponudio malo pojedinosti o tome što je točno u izdanju 10.3.3. Ono što znamo je da je od beta verzije ažuriranja nove pozadine za 12,9-inčni iPad Pro. Prema Forbesu, bit će još jedno manje ažuriranje za iOS 10.3 prije pokretanja iOS 11.

Sve što je Apple rekao o 10.3.3 ažuriranju je da “uključuje ispravke grešaka i poboljšava sigurnost vašeg iPhonea ili iPada”. Ažuriranje je preuzimanje od 80 do 100 MB ovisno o vašem mobilnom operateru. Ako vaš uređaj od vas ne traži da preuzmete ažuriranje automatski, možete ga pokrenuti ručno.

To možete učiniti tako da otvorite Postavke – aplikacije – općenito – ažuriranje softvera. Ažuriranje podržava iPhone 5 ili novije verzije, iPad 4. generacije ili novije verzije, iPad mini 2 i noviji, i iPod touch 6. generacije ili kasniji. Ažuriranje iOS-a nije sve što je Apple dao vlasnicima svojih uređaja. Tu su i ažuriranja za Mac računala na Sierra 10.12.6, WatchOS 3.2.3 i tvOS 10.2.2.

Izvor: i4u.com