Samsungov Galaxy Note 8 ima veću vrijednost u elektroničkoj industriji od svojih prethodnika, samo zato što svijet želi znati kako će se Samsungova linija phableta vratiti nakon tragedije koju je prouzrokovao Note 7.

Prema novom izvješću, obožavatelji Androida i Samsunga možda imaju još jedan razlog za uzbuđenje oko dolaska Galaxy Notea 8.

Izvješće sugerira da bi Galaxy Note 8 mogao postati najučinkovitiji smartphone s najvišim performansama među najboljim igračima lige. Čini se da je Galaxy Note 8 opremljen nekim od najbržih i najučinkovitijih računalnih jedinica na svijetu koje bi mogle nadmašiti kralja visokih performansi, a to je naravno iPhone 7 Plus.

Samsung nije poznat po nekim glupim poslovima na tržištu, zbog čega je toliko šokiralo da Galaxy Note 7, jedan od Samsungovih uređaja na koje je bio jako ponosan, nije zadovoljio sigurnosne standarde. No, obzirom na to, Samsung će sada bez sumnje ispraviti pogreške i nadoknaditi tragediju posljednjeg vodećeg uređaja.

Nekoliko izvješća se pokazalo točnima. Nedavno se na internetu pojavio niz testova s brojem modela SM-N950F, za kojeg se vjeruje da je rezerviran za Galaxy Note 8. Platforma za mjerenje je posvećena platforma za testiranje brzina preglednika i sposobnosti. SM-N950F je postigao golemu ocjenu od 488, što je malo bolje nego 417 koliko je iPhone ostvario na istoj platformi.

Izvor: i4u.com