Privremeno zatvaranje je potvrdilo da će se danas u Appleovoj online trgovini pojaviti novi proizvodi.

Očekivalo se da će Apple objaviti ažuriranja za MacBook Pro liniju, potpuno novi iPad Pro od 10,5 inča, a možda i Siri pametni zvučnik.

“Vratit ćemo se”, je pisalo na obavijesti koja se danas prikazala kada ste pokušali kupiti nešto u Appleovoj online trgovini, kao i “Zauzeti smo ažuriranjem Apple Storea za vas. Molimo vas da uskoro probate ponovno“.

Appleov glavni govor počinje danas u 19 sati po našem vremenu. Kao i inače, WWDC će donijet prve preglede iOS-a 11, watchOS-a 4, tvOS-a 11 i macOS-a 10.13. Nedavne glasine su nam obećale i hrpu novih hardvera.

Ažuriranja za MacBook i MacBook Pro, konačno donoseći najnovije Intelove Kaby Lake procesore, će vrlo vjerojatno biti uključena. Postoje snažne naznake da dolazi ažurirani 12.9-inčn iPad Pro i novi iPad Pro od 10,5 inča s redizajniranim oblikom.

Nedavne glasine također su obećale da će Apple raditi na Siri zvučniku koji će se sukobiti s Amazonoom Alexom i Google Home-om – možda s ugrađenom kamerom i zaslonom osjetljivim na dodir. Međutim, čini se da bismo mogli čekati malo dulje da ovo stigne.

Izvor: cultofmac.com