iPhone 8 još ni izašao, a Samsung Display je navodno već potpisao ugovor s Appleom kako bi nabavio OLED panele za iPhone 9.

Dok Samsung proizvodi 80 milijuna OLED zaslona za iPhone 8, taj će broj navodno biti udvostručen za iPhone 9, za koji će Samsung proizvesti 180 milijuna OLED ekrana.

“Navedene tvrtke su nedavno potpisale sporazum o neobjavljivanju o općim uvjetima, uključujući veličinu zaslona”, navodi izvor iz industrije. Unatoč tome, izvješće nastavlja navoditi da će iPhone 9 navodno doći s dvije različite veličine OLED zaslona, uključujući 5,28 inčnu i 6,46 inčnu varijantu.

Kao što se očekuje u ovoj fazi, druge značajke su još uvijek u razvoju. Ako će iPhone 9 pratiti Appleove prethodne obrasce osvježavanja, vjerojatno će dobiti samo manje s” nadogradnje, uglavnom s fokusom na internim poboljšanjima, a ne na velikom vanjskom redizajnu.

Uz to, činjenica da ćemo ove godine vjerojatno posljednji put vidjeti Appleove LCD zaslone za 4,7-inčni i 5,5-inčni iPhone 7s i 7s Plus, znači da Appleov ciklus nadogradnje iPhonea odstupa od prethodnih godina.

Izvor: cultofmac.com