Novi tablet navodno ima sličan dizajn kao iPhone 8.

Već neko vrijeme kruže glasine da Apple radi na pokretanju novog iPad Pro tableta. Nova glasina sugerira da će Apple u lipnju izdati novi iPad Pro tablet na svojem godišnjem WWDC-u, izvješćuje BGR.

Prema najnovijim glasina, sljedeći iPad Pro će biti znatno redizajniran. Najbolja glasina je da će novi Pro imati osvježeni dizajn koji bi trebao biti pregled iPhone 8 izgleda. Tablet bi trebao biti iste veličine kao i trenutni 9.7-inčni iPad Pro, ali s većim zaslonom od 10,5 inča.

Veći zaslon u paketu iste veličine znači da će tablet biti manji i lakši za držanje. To također znači da će novi iPad Pro imati mnogo manje okvire zaslona. Zaslon bi se trebao proširiti skoro skroz do rubova tableta kako bi se uklopio. Druge glasine sugeriraju da će Apple ukloniti Home gumb na tabletu i da će Touch ID skener biti ugrađen u zaslonu tableta.

To je isti dizajn na kojem Apple navodno radi za iPhone 8. Te su iste glasine više puta tvrdile da Apple ima problema s radom skenera otiska prsta ispod stakla. Zapravo, ti su problemi svrstani u dio razloga zbog kojih bi pokretanje iPhonea 8 moglo biti odgođeno.

Izvor: i4u.com