Glasine govore da će iPhone 8 imati 3D fotoaparat za prepoznavanje lica.

iPhone 8 kamera bi mogla dobiti trodimenzionalni makeover. Apple i LG Innotekom rade na proizvodnji elektroničkih dijelova koji će za iPhone 8 isporučiti prvi 3D fotoaparat za prepoznavanje lica na svijetu, prema Korea Economic Daily putem The Investor.

Samsung Galaxy S8 ima sustav prepoznavanja lica koji nije besprijekoran. Njegovu elektronsku strujnu mrežu možete prevariti pomoću fotografije. iPhone 8 bi trebao dobiti ovu tehnologiju pošto je Apple kupio RealFace.

Prema CNetu, LG je navodno uložio 238,5 milijuna dolara kako bi napravio modele fotoaparata za Apple. To je zbog činjenice da će 3D fotoaparati biti manji od iPhone 7 Plus fotoaparata.

Prema Mac Observeru, Appleova početna narudžba za tvrtke Innotek iznosi oko 177 milijuna dolara. iPhone 8 3D kamera je trebala imati tehnologiju skeniranja mrežnice.

No, sada izvješća kažu da će se infracrveni senzori koristiti za stvaranje mjesta za 3D karte lica. Zahvaljujući ovom komadu sofisticirane tehnologije avatari i 3D selfiji će također biti mogući.

Izvor: i4u.com