DigiTimes je objavio veliki izvještaj vrlo pouzdanog izvora, tvrdeći da će Apple Watch serija 3 izaći u drugoj polovici ove godine.

Izvješću nedostaju specifikacije i detalji o izvedbi nadolazeće iteracije Appleove serije pametnih satova. Ovo izvješće sada učvršćuje autentičnost glasina koje su se ranije pojavile, tvrdeći da će Apple Watch serija 3 biti objavljena ove jeseni.

Ako ćemo vjerovati ostalim glasinama koje se pojavljuju, možemo zaključiti da će Apple Watch serija 3 doći s raznim poboljšanim performansama i duljim trajanjem baterije. Različiti izvori aludiraju na mogućnost da LTE podrška konačno stiže u Appleove nosive uređaje.

Analitičari smatraju da će nova serija pametnih nosivih uređaja biti vrlo slična prethodnim modelima u smislu dizajna, oblika i dimenzija. Apple je predstavio Apple Watch seriju 2 prošle godine na istom događaju koji je debitirao iPhone 7 i iPhone 7 Plus, Appleove flagship uređaje 2016. Postoji velika šansa da će Apple Watch serija 3 biti objavljena na istom događaju na kojem će biti objavljeni i iPhone 8, iPhone 7S i iPhone 7S Plus.

Također, Apple Watch serija 2 će navodno ostati u Appleovim trgovinama uz Apple Watch seriju 3. Očekuje se da će Compalu biti povjerena proizvodnja nekih Appleovih prošlogodišnjih narudžbi. Quanta, jedan i jedini proizvođač Apple Watch serije 2, će odstupiti iz trenutnog ugovora za proizvodnju Apple Watch serije 3.

Izvor: i4u.com