Provjerite trajnost Samsunga Galaxy S8 u testu na ogrebotine, savijanje i paljenje.

Poznato je da se na svakom novom uređaju, a posebno na onima koji su na tako visokoj poziciji kao Samsung Galaxy S8, rade razni testovi kojima ispitivači na popularnim zabavnim web stranicama ispituju njihovu kvalitetu. Test je ovog puta obavio JerryRigEverything, poznati YouTube kanal koji je poznat po kirurškom razbijanju pametnih telefona i testovima trajnosti.

Vidjeli smo testove brzine, testove baterija, testove padanja i još mnogo toga, a sada možete provjeriti kako Samsungov najvažniji flagship do sada prolazi na testu izdržljivosti, na kojem je podvrgnut nekim ekstremnim fizičkim uvjetima korištenja.

Dakle, poanta testiranja je sažeti grubu uporabu od dvije do tri godine, i primijeniti ju na novi uređaj u roku od sekunde. I onda provjeriti hoće li uređaj iznevjeriti ili ne. Ovaj test obuhvaća sve vrste oštećenja koje mogu uzrokovati ogrebotine, savijanja, paljenja, padovi i slično.

Sve u svemu, Samsung Galaxy S8 je prilično snažan uređaj i imati će vrlo minimalna oštećenja prolazeći kroz uobičajene strahote svakodnevnog života.

Izvor: i4u.com