Samsung Note 8 je sada u središtu pozornosti, pošto Galaxy S8 duo izlazi za oko dva tjedna.

Galaxy Note je nažalost zaštitni znak s tamnom mrljom. Za sada vas Galaxy Note samo vraća u prošlo proljeće kada su se neke određene jedinice zapaljivale bez razloga.

Još uvijek ne znamo kako Samsung planira oživjeti čast ovoj liniji. Općenito Samsung zapravo ne bi ništa promijenio kod Galaxy S8 modela, osim nekih specifikacija, te bi iskoristio njegov dizajn i hardver za Galaxy Note 8, kao što je radio posljednjih godina. No, čini se da će ovaj put Galaxy Note 8 biti pokušaj iskupljenja.

S druge strane, nije pametno zbuniti kupce, dati im isti okus na koji su navikli, ali mu dodati malo promijene. Note 7 je također na neki način prošao kroz istu jednostavnu fazu razvoja, a ispostavilo se da je zapanjujuć model.

Samsungov plan da Note 8 slijedi osobine Galaxy S8 dvojca bi možda i mogao biti dobar. Ako ga uzmemo u obzir i zamislimo u primjeni, možemo pretpostaviti kako bi Galaxy Note 8 mogao izgledati. S istim robusnim dizajnom, no samo malo veći, prednja ploča i dalje ispružena do oba kraja, kako bi zaista istaknula Infinite Vision te mehanizam s dvije kamere. Dakle tako bi, prema glasinama koje kruže u zadnje vrijeme, mogao izgledati Galaxy Note 8.

Izvor: i4u.com