Hoće li nadolazeći iPhone 8 imati veći zaslon nego iPhone 7?

Prvi navodno iPhone 8 curenje pokazuje da bi uređaj mogao imati minimalne okvire na svim stranama.

Web stranica Weibo je objavila sliku tehničke sheme koja navodno prikazuje novi iPhone 8. Tehnička slika nove generacije iPhonea je došla ravno iz Foxconna.

Na slici možemo vidjeti iPhone s minimalnim okvirima na lijevoj i desnoj strani ekrana. Čini se da će biti značajno manji u dimenzijama u odnosu na iPhone 7.

Slika također pokazuje da će gornji lijevi kut telefona sadržavati dvojni sustav fotoaparata i stražnju bljeskalicu. Obje značajke su vertikalno postavljene na pozadini. Tu je i prostor za Touch ID senzor otiska prsta postavljen neposredno ispod Apple loga.

Druge glasine o novom iPhoneu 8 se temelje na njegovom Touch ID Home gumbu. Apple bi mogao razmatrati nekoliko različitih dizajna za novi iPhone 8 senzor otiska prsta. Neki nagađaju da će novi senzor biti integriran u zaslon, tako da može biti postavljen ispod stakla.

Procureni crtež također pokazuje da će novi iPhone imati istu fizičku veličinu od 4,7 inča kao i iPhone 7. Međutim OLED zaslon će biti mnogo veći, tj. mjerit će 5,8 inča, što će se postići smanjivanjem rubova.

Izvor: i4u.com