Nosivi uređaj bi mogao biti pomaknut do proljeća 2018-e, kažu glasine.

Glasina koja ima malo više detalja o Apple Watchu 3 sugerira da će se novi Apple Watch 3 pametni sat možda pojaviti uz iPhone 8. Pokretanje bi navodno trebalo biti na jesen 2017-e, a iako glasine sugeriraju pokretanje uz iPhone 8, postoji mogućnost da će se pomaknuti na proljeće 2018. godine.

Neke od ostalih glasina koje smo već čuli kažu da će Serija 3 imati vlastitu LTE vezu kako bi sat mogli nositi bez vašeg pametnog telefona. Novi satovi bi također trebali dobiti prednje kamere koje će omogućiti korisnicima da obavljaju FaceTime pozive dok su u pokretu. Baterija bi trebala dulje trajati zahvaljujući novom mikroLED zaslonu.

Jedna od najzanimljivijih značajki je modularni remen koji se lako zamjenjuje remenima koji u sebi imaju i druge cool tehnologije. Ranije se govorilo da će ova tehnologija uključivati ​​pametan remen koji će prikazivati ​​obavijesti i slično.

Operativni sustav bit će watchOS 4 s novim fitness i zdravstvenim procjenama. Cijene za Apple Watch 3 se kreću u rasponu od $ 300 do $ 500.

Izvor: i4u.com