iOS-10-beta-5-780x521

Programeri su dobili dvije nove beta građe za iOS 10,3, watchOS 3.2 i MacOS 10.12.4, samo tjedan dana nakon što su objavljene posljednje verzije.

Nove građe za iOS 10,3 beta 4 i MacOS 10.12.4 beta 4 mogu skinuti registrirani programeri direktno s Apple-ovog programerskog portala. iOS 10.3 beta 4 možete instalirati izravno na vaš iPad ili iPhone, ako imate prethodnu građu na uređaju.

Napomene vezane za nove beta građe ne spominju nikakve veće nove značajke ili promjene korisničkog sučelja. Appleovi inženjeri su vjerojatno bili usmjereni isključivo na ispravke bugova i unutarnja poboljšanja kako bi dobili novi softver spreman za puštanje u bliskoj budućnosti.

iOS 10.3 donosi niz promjena, uključujući i novu Find My AirPods značajku. Appleov sigurniji datotečni sustav, iCloud pozivi za Verizon, Podcasts widget i CarPlay ugađanje su dodana u prethodnoj beta građi. Tu je i tajna tipkovnica za jednu ruku skrivena u iOS-u 10,3, ali korisnici joj još ne mogu pristupiti.

Nove značajke u MacOS 10.12.4 uključuju Night Shift način rada koji je prošle godine došao na iOS uređaje. Apple je također dodao kriket rezultate za Siri, Šangajsku diktafon podršku, poboljšani PDFKit API i još mnogo toga. WatchOS 3.2 dodaje nove poslastice kao što su Theatre Mode, koji sprječava da obavijesti osvijetle vaš zglob u kinu.

Izvor: cultofmac.com