dce4eccf-096c-45d2-aceb-c3a36402b142

U svojoj MWC 2017 pozivnici Samsung je pokazao donji okvir Galaxy Tab S3 uređaja, aludirajući da Galaxy S8 neće nigdje biti objavljen oko posljednja 2 do 4 dana veljače u Barceloni.

Umjesto toga, Tab S3 će biti objavljen na MWC-u, a s obzirom da su ga certificirali FCC, Bluetooth SIG i Wi-Fi Alliance, sigurni smo da uređaj ide na prodaju ubrzo nakon MWC-a.

Samsung je također dobio povlastice na tržištu u Tajvanu nakon položenog tajvanskog NCC testa. Organizaciji su nekako procurile dvije slike uređaja (jedna prednje strane i stražnje strane), uređaj leži na dvodimenzionalnom planu. Slike su procurile s brojem modela uređaja: SM-T820.

Uređaj će navodno imati dual-band Wi-Fi adapter, ali neće imati ugrađene 4G LTE sposobnosti. Sudeći po “ne tako kvalitetnoj” slici, čini se da uređaj ima staklo s obje strane. Samsung je samo jednom koristio ovaj dizajn, u Samsung Galaxy S6 Edge uređaju. Ako su ove spekulacije istinite, YouTuberi i recenzenti će imati terenski izlet s uređajem, kreirajući videa s eksperimentima kojima će ispitivati kako se lako staklo grebe i puca.

Samsung Tab S3 će navodno doći sa zaslonom od 9,7-inča i rezolucijom od 2048×1536 piksela. Qualcomm Snapdragon 820 će imati 4 GB RAM-a. Očekuje se da će uređaj imati 12MP stražnju kameru, 5MP prednju kameru, a vjerojatno će ga pratiti S-pen Stylus u pakiranju.

Izvor: i4u.com