img1033

Samsung Galaxy S8 procurio kroz rendere proizvođača zaštitnih maski.

Mnogo uzbudljivih stvari samo što nije stiglo. Samsung Galaxy S8 će biti objavljen ovih dana, a MWC 2017 je također gotovo ovdje. No, bez obzira na to koliko su datumi blizu još se uvijek možemo držati samo za glasine i curenja.

Ghostek je nedavno objavio slike za Atomic zaštitnu masku otpornu na toplinski šok, koja je posebno osmišljena za Samsung Galaxy S8 te nam je pokazao i neke rendere.

Stvar je u tome da proizvođači rendera obično nemaju informacije o stvarnim materijalima i dizajnu telefona, ali imaju podatke o dimenzijama i izgledu kontrola, tako da u skladu s tim mogu razviti svoje dodatke.

Dobivene slike pokazuju da Galaxy S8 ima zakrivljeni zaslon te vidimo i prilično veliki prostor rezerviran za kameru na stražnjem dijelu modula. Render nam pokazuje samo jednu kameru, ali veličina je dovoljna za dual postavljanje.

Prednja strana je također vrlo zanimljiva. Na prednjoj strani telefona nema fizičke tipke ispod zaslona. To znači da će u konačnici senzor tiska prsta biti ispod zaslona.

Izvor: i4u.com