img0015

Gotovo svi Apple fanovi znaju da je 2017. godina 10.-e obljetnice iPhonea.

Tvrtka je ovaj događaj odlučila proslaviti u stilu. Ove godine nećemo dobiti samo uobičajena dva, već čak tri iPhonea koji će biti najbolji iPhone modeli do sada.

Analitičar Timothy Arcuri je objavio istraživačku bilješku za investitore. U izvješću spominje da Apple ove godine planira objaviti iPhone 7S i iPhone 7S Plus, kao i dodatni „iPhone X“. Ovaj iPhone je poznat kao iPhone 8.

Acuri pretpostavlja da će iPhone 8 biti još veći od iPhonea 7S Plus. Imat će 5,8 inčni OLED zaslon i najvjerojatnije će imati zakrivljeni zaslon kao što imaju Galaxy Note 7 i Galaxy S7 Edge. Zbog ograničenja opskrbe iPhone 7S i iPhone 7S Plus će nastaviti s LCD ekranima.

iPhone 8 bi također trebao pokazati aranžman s nevidljivom Home tipkom. Touch ID sustav će biti izravno integriran u zaslon. Međutim, manji prinosi za potrebne dijelove bi mogli biti izvor problema za Apple, posebno pri izradi iPhonea 8 u brojevima koje Apple zahtijeva.

Ne očekuje se da će novi iPhone uređaji stići na tržište prije kraja 2017. Dizajn treba biti dovršen puno prije nego što se proizvod objavi svijetu, tako da proizvodnja može početi na vrijeme.

Izvor: i4u.com